Mimosastraat 43, 3551 DA Utrecht, the Netherlands inquire@filipinochildren.net

Invitation to an online fundraiser, 29 November 2020

Welcome to our online ukay-ukay (flea market)!

By selling all kinds of items, ranging from books to clothes to handmade soaps to jewelery to trendy bags and other accessories, we are raising money for the Lumad school children. The Lumad are from various indigenous tribes in the Philippines who need our support because they have been driven from their homeland. More information about the Lumad will be shared in the event over the next few weeks. We hope everybody will attend and find something they like! All sales happen online due to Covid-19.

This event is brought to you by Women for Filipino Women and Children in cooperation with the Foundation for Filipino Children.

Welkom op onze online ukay-ukay (vlooienmarkt)! Door allerlei spulletjes te verkopen, variƫrend van boeken tot kleding en handgemaakte zeepjes tot sieraden tot trendy tassen en andere accessoires, zamelen we geld in voor de Lumad schoolkinderen. De Lumad zijn een inheemse stam in de Filippijnen die onze steun nodig hebben omdat ze van hun grondgebied zijn verdreven. Meer informatie over de Lumad wordt de komende weken tijdens het evenement gedeeld. We hopen dat iedereen komt en iets vindt dat ze leuk vinden! Alle verkoop vindt online plaats ivm corona.

Dit event wordt georganiseerd door Women for Filipino Women and Children, in samenwerking met Stichting Filippijnse Kinderen.

Learn more about the Lumad:

en_USEN